Fast Food

neboli rychlé občerstvení

Nutriční informace

McDonald’s snižuje obsah trans-mastných kyselin v používaném oleji

By admin • Říj 11th, 2010 • Category: Nutriční informace

7. 11. 2006 – Praha – Společnost McDonald’s dnes zveřejnila plán do dvou let výrazně snížit obsah trans-mastných kyselin v používaném fritovacím oleji. Jedná se o další krok v rámci dlouhodobé strategie nabízet zákazníkům kvalitní produkty a větší možnosti volby vyváženého stravování. Cílem McDonald’s je, aby do poloviny roku 2008 (v závislosti na možnostech dodavatelů) více [...]



Nový systém výživových informací na obalech McDonald’s

By admin • Říj 11th, 2010 • Category: Nutriční informace

3. 7. 2006 – Praha – Od 3. července 2006 zavádí společnost McDonald’s na českém trhu nový systém výživových informací na obalech svých výrobků. Díky jedinečnému a snadno pochopitelnému formátu se mohou zákazníci dozvědět základní údaje o složení jednotlivých produktů a lépe se rozhodnout, jaká jídla se hodí pro jejich stravování. Informace uvádějí kalorický obsah a skladbu [...]



Nutriční informace na obalech výrobků McDonald’s

By admin • Říj 11th, 2010 • Category: Nutriční informace

26. 10. 2005 – Praha – Novou iniciativu s cílem zvýšit kvalitu informovanosti zákazníků dnes představila společnost McDonald’s. Od příštího roku budou moci zákazníci nalézt na většině obalů důležité nutriční informace znázorněné formou srozumitelných obrázků a sloupcových grafů. Jedná se o vůbec první projekt tohoto typu v odvětví rychlého občerstvení. Iniciativa je součástí programu propagace [...]